Medialt All Inclusive

MEDIALT ALL INCLUSIVE


Dåtid - Nutid - Framtid"Under alla de år jag varit verksam som ett medium har jag mött en ofantlig mängd människor. Alla har dem haft en likhet, en ryggsäck fylld av diverse historier på både gott och ont, precis så som även du och jag har, en bag fylld av livet. Under våra möten har det fallit sig naturligt att nyttja alla de verktyg jag samlat på mig både via utbildningar och livet själv för att 'lappa & laga', omformatera, inge tröst, hopp och trygghet.Vi har alla en egen designad livsväg att färdas på, vilket då även leder till att varje människa behöver olika hjälp i olika stunder. För att bistå mina klienter en skräddarsydd session föddes idén  'Medialt All Inclusive' som är en gedigen verktygslåda, även innehållandes det ögat inte kan se. Här plockar vi i mötande stund ihop det just du söker, önskar och behöver."Jag är en kvinna med många strängar på min lyra.
Utöver alla de utbildningar jag besitter inom bland andra terapi och coaching är jag ett detaljrikt Psychic medium och Sierska.


Jag skräddarsyddarsyr varje möte efter klientens önskan, behov och förmåga. En del klienter kommer för ett engångsmöte medans andra är återkommande för personlig utveckling till expansion.


Till mig söker sig människor ur alla samhällsklasser och yrkesgrupper, kända som okända.


Att må dåligt är ofta en bra början på att göra ett avslut och börja en ny resa.


Ibland behöver vi ett bollplank utanför vår egen krets, andra gånger behöver vi få möjligheten att se oss själva utifrån sett för att förstå och vilja omformatera något beteende vi bär.


Orsakerna till ett möte med mig är lika många som vi har människor på jorden.


Att nyttja medialt all inclusive är lite som att gå på rätt storlek av skruvmejseln istället för att pröva sig fram med hela verktygslådan.

Det är som att få möjligheten att slå ett frislag med tärningen och ta en genväg för att se sina medspelares medverkan i det som sker.


Min verktygslåda, innehåller inget universal verktyg dock finns en fin samling av verktyg att tillgå för att blanda fritt och skapa ur, så som:


- Coaching

- Samtalsterapi

- Sorgbearbetning

- Existentiellt samtal

- Själavård

- Andlig vägledning

- Intuitiv vägledning

- Andekontakt

- Samtal om din egen andliga och, eller mediala väg

- Mina spetskompetenser som Psychic medium, Transmedium, Sierska & Healer


Som du ser kan det bli många gränsöverskridande möten och samtal, allt plockas ut för att fylla en palett för ditt bästa och din önskan.


Genom mitt seende kommer information som inte bara öppnar många dörrar i livet, det hjälper mig även med att se vad som kan fungera i olika situationer.


Som medium, terapeut och coach hjälper jag till med att finna lösningar, ge råd, tröst och hopp utifrån klientens behov.


Mitt arbetssätt präglas av självdistans, humor och 'straight to the point'. Tillvägagångssättet är intimt, praktiskt och resultatinriktat.


En skräddarsydd session just för dig.


Healing pågår även under samtalet för att bidra till din egen självläkande förmåga.


När det gäller 'Stairway to heaven' så kan jag aldrig bestämma vem eller vilka andar som kommer för en visit. Jag planerar aldrig ett möte med min kund, det gör andevärlden


One size fits NOT all, Signe ❤️


📍 OBSERVERA ATT i det MEDIALA nyttjar jag INTE någon form av KOMPLETTERANDE VERKTYG såsom, tarotkort, pendel, kristaller och dylikt, UTÖVER MIN SYN OCH HÖRSEL, utan jag har en direktkontakt med dem avlidna 1 trappa upp. 📍