Om Mig

VÄLKOMMEN

Lite om mig

Signe heter jag som sedan många år driver företaget Studio Signe i Stockholm.

Under resans väg har jag byggt på med kunskap i form av utbildningar allt efter att mitt intresse vuxit sig starkt. Intresset för människor, psykologi, psykoterapi, hälsa och ohälsa har funnits så långt tillbaka jag kan minnas. Den psykiska ohälsan tar en allt större plats i dagens samhälle. Det krävs ett stort mod och en lång period av mognad för en människa att söka yttre hjälp. Att söka hjälp är som att blotta hela sin inre miljö, sin sårbarhet och sin integritet.


Jag känner en stor respekt och tacksamhet över det förtroende och den tillit ni som klienter generöst lägger i mina händer. Mitt mål som terapeut och coach är att göra mitt yttersta för att hjälpa dig mot ett mål vi gemensamt sätter upp. Då jag besitter en bred kompetens nyttjar jag allt som oftast en palett av metoder som jag binder samman.


Jag är inte enkom en terapeut och coach utan även psychic medium och sierska. För att vara ett medium är jag oerhört oflummig och realistisk. 'Vilket jag hoppas att min hemsida speglar'. Det mediala är något jag levt med hela mitt liv på samma sätt som att vi andas med lungornas hjälp. Att vara ett medium av min kaliber kan vara både en tillgång och förbannelse. Att vara en udda personlighet kräver en enorm styrka. 


För mig har det varit glasklart att jag ska kombinera mitt 'seende' med utbildningar inom terapi och coaching för att med 'allt i ett' nå ett högre resultat till klientens fördel. För alla människor är INTE den mediala biten lika självklar och önskad, Det ska absolut RESPEKTERAS. - Vi är olika och olika är bra -


Mina utbildningar inom terapi, coaching och sexologi är under en ständigt uppdatering. Jag brukar säga att jag är en samtalscoach med medial förmåga. Optimerad för att hjälpa den moderna människan i samliv, yrkesliv och personlig utveckling. Mitt arbetssätt präglas av självdistans, humor och 'straigt to the point'. Tillvägagångssättet är intimt, praktiskt och resultatinriktat.

Som anställd har jag arbetat i olika positioner såsom mentalskötare, korrdinator, samordnare, husfru samt verksamhetschef inom LSS personkrets 1, för att nämna några av dem.

Har du frågor och funderingar är du välkommen att kontakta mej så besvarar jag dem så gott jag förmår.